Update over uw theaterbezoek

Actuele coronamaatregelen [update 20 december].
Tot en met 14 januari gesloten

Op 18 december jl. is bekend geworden dat wij onze deuren tot en met tenminste 14 januari 2022 moeten sluiten.

Wat nu?

We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat deze voorstellingen niet door kunnen gaan en hopen op uw begrip voor de situatie.
In overleg met producenten, impresariaten en artiesten gaan we op zoek naar de mogelijkheden. Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor een voorstelling in deze periode worden per e-mail geïnformeerd. Deze informatie wordt ook op de website geplaatst.


Hieronder leest u de algemene maatregelen die gelden in coronatijd. 

  • Voor bezoek aan een voorstelling is een coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs nodig. Op dit moment is het verplicht een mondkapje te dragen wanneer u zich door het gebouw beweegt. Zit u op de foyer of in de zaal dan mag het mondkapje af.

  • Neem uw tickets liefst digitaal mee, op uw smartphone. Wij gebruiken scanners.

  • Vertoont u symptomen of is iemand uit uw huishouden ziek? Blijf dan thuis!
  • Was of desinfecteer uw handen vaker. Desinfectiezuilen zijn aanwezig in ons theater.

  • Contactloos betalen heeft de voorkeur.

  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.

  • Meer informatie treft u hier aan.

Coronatoegangsbewijs.

We volgen de coronarichtlijnen van het RIVM en de richtlijnen van het kabinet voor culturele instellingen. Op dit moment heeft iedereen vanaf 13 jaar, bij al onze theatervoorstellingen een coronatoegangsbewijs nodig.

Bij binnenkomst scannen wij uw coronatoegangsbewijs.
Dit bewijs kunt u op 3 manieren verkrijgen:
1. Een vaccinatiebewijs, aanmaken in de vorm van een QR code.
2. Een negatief testbewijs.
3. Een herstelbewijs.

Status voorstellingen tot en met 14 januari.

Hier leest u de meest recente informatie over de voorstellingen in deze periode.

 

Update coronamaatregelen – 24 maart 2021, 9.00 uur

Op 23 maart heeft premier Rutte bekend gemaakt dat vanaf de aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus verlengd worden. Een van deze maatregelen is dat wij als theater gesloten blijven tot en met 20 april 2021.

Update coronamaatregelen – 9 maart 2021, 9.00 uur

Op 8 maart heeft premier Rutte bekend gemaakt dat de aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus worden verlengd. Een van deze maatregelen is dat wij als theater tot en met 30 maart 2021 de deuren moeten sluiten.

Update coronamaatregelen – 3 februari 2021, 9.00 uur

Op 2 februari heeft premier Rutte bekend gemaakt dat de aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus worden verlengd. Een van deze maatregelen is dat wij als theater tot en met 15 maart 2021 de deuren moeten sluiten.

Update coronamaatregelen – 13 januari 2021, 9.00 uur

Op 12 januari heeft premier Rutte bekend gemaakt dat de aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus met drie weken worden verlengd. Een van deze maatregelen is dat wij als theater tot en met 9 februari 2021 de deuren moeten sluiten.

Update coronamaatregelen – 15 december 2020, 9.00 uur

Op 14 december heeft premier Rutte bekend gemaakt dat vanaf dinsdag 15 december aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus. Een van deze maatregelen is dat wij als theater tot en met 19 januari 2021 de deuren moeten sluiten.

Indien u kaarten heeft voor een voorstelling tot en met 19 januari, zullen wij per mail contact met u opnemen. We gaan ons uiterste best doen om in overleg met het impresariaat een nieuwe datum voor deze afgelaste voorstellingen te vinden. Zodra die bekend is brengen we u hiervan direct op de hoogte.

Update coronamaatregelen – 19 november 2020, 9.00 uur

Het kabinet heeft op 17 november bekend gemaakt dat vanaf 19 november de theaters de deuren mogen openen voor voorstellingen. Dit met een capaciteit van 30 personen. De Boerderij Huizen is dan ook weer geopend. Bekijk hier de voorstellingen voor de komende periode.

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalve meter-maatregel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Hier leest u alle informatie over uw bezoek.

Voor de afgelaste voorstellingen in de periode van 4 tot en met 18 november wordt naar een vervangende datum gezocht. We gaan er van uit u hiervan binnenkort van op de hoogte te stellen. Dit kan gezien de huidige omstandigheden wellicht iets langer duren dan u van ons gewend bent.

Update coronamaatregelen – 4 november 2020, 9.00 uur

Het kabinet heeft op 3 november bekend gemaakt dat er vanaf 4 november 22.00 uur aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus. Een van deze maatregelen is dat wij als theater voor twee weken de deuren moeten sluiten.

Indien u kaarten heeft voor een voorstelling in de komende twee weken zullen wij per mail contact met u opnemen. Dit kan gezien de huidige omstandigheden wellicht iets langer duren dan u van ons gewend bent aangezien wij eerst alle mogelijkheden volledig in kaart willen brengen.

Update coronamaatregelen – 14 oktober 2020, 11.00 uur

Het kabinet heeft gisteravond bekend gemaakt dat er vanaf 22.00 uur vanavond aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus. Een van deze maatregelen is dat de theaters niet meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen, zonder uitzonderingen op deze regel.

Onze zaal is op dit moment al ingericht op 30 bezoekers, gebaseerd op de 1,5 meter capaciteit. Theatervoorstellingen kunnen daarom doorgaan! Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in de komende periode zullen wij per mail contact met u opnemen. Hierin staat alle informatie over uw bezoek aan ons theater. Eventueel is het mogelijk dat de aanvangstijden van geplande theatervoorstellingen wijzigingen.

Als er nieuwe informatie is, laten wij dat zo snel mogelijk weten op onze website en andere kanalen.


 

Update coronamaatregelen – 29 september 2020, 12.00 uur

Gisterenavond maakten premier Rutte en minister De Jonge bekend dat vanaf dinsdag 29 september om 18:00 uur de maximale groepsgrootte in openbare ruimtes wordt teruggebracht naar dertig personen. Voorzitters van veiligheidsregio’s kunnen echter uitzonderingen maken voor instellingen met een cultureel belang. Wij hopen als theater aanspraak te maken op deze ontheffing en onze voorstellingen door kunnen laten gaan met de huidige groepsgrootte (maximale capaciteit op 1,5 meter afstand). We staan in nauw contact met de veiligheidsregio en hopen zo snel mogelijk uitsluitsel te krijgen. Zodra we meer weten, updaten we deze pagina en melden we het op onze social media kanalen.


Update coronamaatregelen 18 september 2020:

Er komen naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 18 september vragen bij ons binnen of een bezoek aan De Boerderij Huizen nog wel mag en nog steeds veilig is.

Theater De Boerderij Huizen is geen feestzaal.

We maken er graag een feestje van, maar zijn geen feestzaal zoals benoemd door onze minister president en bedoeld in de mediaberichten. Dankzij de corona-maatregelen die wij getroffen hebben (conform het protocol van het eventplatform) kunnen wij  mensen blijven ontvangen voor theatervoorstellingen en andere bijeenkomsten.

Mogen  theatervoorstellingen wel doorgaan?

Ja, dat mag en dat kan nog steeds. In De Boerderij Huizen mogen met inachtneming van de 1,5 meter afstand maximaal 40 personen een theatervoorstelling bijwonen. Bij een kindervoorstelling maximaal 60 personen.

Benieuwd hoe uw bezoek aan De Boerderij Huizen er uit ziet?

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalve meter-maatregel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Dit zal natuurlijk anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we zullen er alles aan doen om onze bezoekers in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden. Lees hier meer over uw bezoek aan De Boerderij Huizen.