Persconferentie coronamaatregelen

Update coronamaatregelen – 14 oktober 2020, 11.00 uur

Laatste update coronamaatregelen

Het kabinet heeft gisteravond bekend gemaakt dat er vanaf 22.00 uur vanavond aangescherpte maatregelen gelden in verband met de bestrijding van het coronavirus. Een van deze maatregelen is dat de theaters niet meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen, zonder uitzonderingen op deze regel.

Onze zaal is op dit moment al ingericht op 30 bezoekers, gebaseerd op de 1,5 meter capaciteit. Theatervoorstellingen kunnen daarom doorgaan! Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in de komende periode zullen wij per mail contact met u opnemen. Hierin staat alle informatie over uw bezoek aan ons theater. Eventueel is het mogelijk dat de aanvangstijden van geplande theatervoorstellingen wijzigingen.

Als er nieuwe informatie is, laten wij dat zo snel mogelijk weten op onze website en andere kanalen.

 

 

Update coronamaatregelen – 29 september 2020, 12.00 uur

Gisterenavond maakten premier Rutte en minister De Jonge bekend dat vanaf dinsdag 29 september om 18:00 uur de maximale groepsgrootte in openbare ruimtes wordt teruggebracht naar dertig personen. Voorzitters van veiligheidsregio’s kunnen echter uitzonderingen maken voor instellingen met een cultureel belang. Wij hopen als theater aanspraak te maken op deze ontheffing en onze voorstellingen door kunnen laten gaan met de huidige groepsgrootte (maximale capaciteit op 1,5 meter afstand). We staan in nauw contact met de veiligheidsregio en hopen zo snel mogelijk uitsluitsel te krijgen. Zodra we meer weten, updaten we deze pagina en melden we het op onze social media kanalen.


Update coronamaatregelen 18 september 2020:

Er komen naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 18 september vragen bij ons binnen of een bezoek aan De Boerderij Huizen nog wel mag en nog steeds veilig is.

Theater De Boerderij Huizen is geen feestzaal.

We maken er graag een feestje van, maar zijn geen feestzaal zoals benoemd door onze minister president en bedoeld in de mediaberichten. Dankzij de corona-maatregelen die wij getroffen hebben (conform het protocol van het eventplatform) kunnen wij  mensen blijven ontvangen voor theatervoorstellingen en andere bijeenkomsten.

Mogen  theatervoorstellingen wel doorgaan?

Ja, dat mag en dat kan nog steeds. In De Boerderij Huizen mogen met inachtneming van de 1,5 meter afstand maximaal 40 personen een theatervoorstelling bijwonen. Bij een kindervoorstelling maximaal 60 personen.

Benieuwd hoe uw bezoek aan De Boerderij Huizen er uit ziet?

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de anderhalve meter-maatregel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Dit zal natuurlijk anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we zullen er alles aan doen om onze bezoekers in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden. Lees hier meer over uw bezoek aan De Boerderij Huizen.