Angelique Wardenier

Melodies & Memories

Deze voorstelling  is verplaatst naar van podium twee naar De Boerderij Huizen. Iedereen die kaarten heeft voor deze voorstelling is hiervan op de hoogte gebracht. 

Even wegdromen of meezingen bij melodieën, die herinneringen oproepen. Volop genieten van prachtige muziek. Dat is toch heerlijk tijdens de donkere dagen voor Kerst. Na twee succesvolle concerten in de voorgaande jaren, is Angelique Wardenier weer terug in ons theater. In deze nieuwe theatervoorstelling neemt Angelique u mee naar de wereld van opera, operette, musical en bekende, maar o zo bijzondere Nederlandse liedjes van weleer. En dat doet zij samen met pianist Kees van Zantwijk en violist Ernö Olah. Een heerlijke middag vol klassiekers, luisteren of uit volle borst meezingen, een lach en een traan. Prachtige muziek, heerlijke momenten en blijvende herinneringen.


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zalen beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling geen rij en stoelnummer meer, maar u krijgt een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.

Tickets

+ = € 23,50

Muziek

zondag 29 november

16:30

De Boerderij Huizen