Rik Hoogendoorn

OppasOpa

In ‘OppasOpa’ kraakt Rik Hoogendoorn – bekend van onder andere ‘Sesamstraat’ – kritische noten over de helikopterouders van nu die hun kinderen in een couveuse opvoeden. Hij is zojuist grootvader geworden. Zo eentje die een dag in de week op zijn kleinzoon past en daarmee toegetreden is tot het groeiende leger van oppasopa’s. Die nieuwe verantwoordelijkheid brengt hem herinneringen aan zijn eigen jeugd en vaderschap. Rik ziet overeenkomsten, maar vooral verschillen tussen hoe er in drie generaties wordt gedacht over het krijgen en opvoeden van kinderen en verwondert zich over de millennials die zich steeds meer ontpoppen tot de watjes-generatie. Ondertussen laat hij zijn kleinzoon kennismaken met de normen en waarden van zowel diens groot- als overgrootouders, in deze theatermonoloog vol herkenbare en hilarische momenten in een regie van Helmert Woudenberg.


Anders dan anders

We kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in ons theater. Uw bezoek zal bij deze voorstelling anders zijn dan u van ons gewend bent, maar we doen er alles aan om u in alle veiligheid een prettige en bijzondere theaterbeleving te bieden.

Door de 1.5 meter maatregel zijn er minder stoelen in de zaal beschikbaar. Hierdoor kiest u bij deze voorstelling niet meer zelf uw stoel uit, maar krijgt u een plaats toegewezen, waardoor iedereen zo efficiënt en snel mogelijk de zaal in kan.

Heeft u nog vragen? Op deze pagina staan de veelgestelde vragen.


Tickets

+ = € 23,00

Toneel

vrijdag 1 oktober

20:15

De Boerderij Huizen