Online reserveren

Theaterkaarten voor De Boerderij Huizen kunt u via de website of telefonisch reserveren. De kaartverkoop voor voorstellingen in De Boerderij Huizen verloopt via de website van Spant. U zult automatisch doorgeschakeld worden naar spant.org. Om theaterkaarten te reserveren heeft u geen account nodig. Bij reserveringen via de website kunt u betalen met iDeal, Podium Cadeaukaart of Creditcard (met Creditcard brengen wij €5,- aan transactiekosten in rekening).

Uitleg online reserveren

  • Ga naar de pagina ‘voorstellingen’ in het hoofdmenu. U komt op de pagina waar alle voorstellingen chronologisch staan vermeld.
  • Zoek uw voorstelling. Eventueel kunt u op ‘Filters’ klikken. U kunt dan voorstellingen filteren op maand, tijd en/of prijs. Bij iedere voorstelling heeft u twee keuzes;
    • Meer informatie: Als u hiervoor kiest, komt u op de pagina met alle informatie over de voorstelling
    • Reserveer direct: U komt direct op de pagina om kaarten te reserveren

Als u ervoor kiest om kaarten te reserveren, dan doorloopt u de volgende stappen:

  1. Let op! Bent u Vriend van Spant? Vul hier dan uw unieke Vriendcode in. Deze code dient u bij elke voorstelling in te voeren. Klik hier voor meer informatie over Vriend van Spant. Selecteer vervolgens het aantal stoelen dat u wilt reserveren. In De Boerderij Huizen is het niet mogelijk zelf uw plaatsen uit te zoeken, hier is een ‘vrije zit regeling’ van toepassing. U kunt op de avond zelf een plekje uitzoeken.
  2. U ziet een overzicht met uw geselecteerde theaterkaarten. Hier is het nog mogelijk een voorstelling toe te voegen en te verwijderen door op het prullenbakje achter de voorstelling te klikken.
  3. U komt op het overzicht waarbij u kiest voor de wijze waarop u uw betaling wilt verrichten. Hier selecteert u ook of u uw kaarten toegestuurd wilt krijgen of zelf e-tickets wilt uitprinten. U dient uw e-mailadres in te vullen.
  4. U ziet een overzicht van uw bestelling. Is alles in orde? Dan klikt u op bevestig. Hierna volgt de betaling, afhankelijk van welke betaalmethode u heeft gekozen.